Gençlerbirliği, Günü Çift Idmanla Tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor....

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Gençlerbirliği, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan Kırmızı-beyazlılar, İstanbul'da bu puan kaybını telafi etmeye çalışacak. Fenerbahçe maçı hazırlıkları çerçevesinde çift idman yapan oyuncular günün ilk çalışmasını salonda gerçekleştirdi. Öğleden sonra sahada yapılan çalışma ise yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Futbolcular sonrasında ise dar alanda kontrol pas çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Öte yandan yapılan her iki çalışmaya A2 takımıyla Sivaspor'a karşı mücadele eden kaleci Özkan, Artun, Tayfur, Yusuf, Onur, Ekigho, Mustafa ve Mehmet Kara ile tedavi gören Cem Can, Petroviç yanı sıra izinli olan Hurşut katılmadı. Kırmızı-siyahlı ekip Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın 13.00'da yapacağı çalışma ile devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz