Gençlerbirliği, İBB Maçını Bekliyor

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarını son çalışma...

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarını son çalışma ile tamamladı.

Kırmızı-Siyahlı ekip İlhan Cavcav Tesisleri'nde 1.5 saat süren son çalışmasını Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yaptı. Isınma koşusu ve hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, top kontrolü ve pas çalışması yaptı. Ardından maç kadrosunda yer alacak oyuncular taktik, diğer oyuncular da antrenörler eşliğinde şut çalışması yaptı.

Teknik Direktör Çapa, antrenman öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ve takımın son durumu hakkında açıklamada bulundu. Karşılaşmanın her maç gibi büyük önem taşıdığını kaydeden genç hoca, her geçen hafta maç sayısı azaldığına ve puanların değeri daha çok önem kazandığını vurguladı. Çapa, “Yarın yapılacak karşılaşman iki takım için de önemli. Ligde pozisyonlar pek değişmiyor. Sahamızda oynayacağız ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak bundan sonraki haftalara moralli hazırlanmak amacındayız. Cezalı futbolcumuz yok. Hurşut'un ağrıları vardı, eğer oynayabilecek seviyede olursa, kadroda yer alacak.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz