Gençlerbirliği-Kayseri Erciyesspor Maçına Doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçından alacakları iyi sonucun kendilerini gelecekle ilgili daha iyimser hale getireceğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçından alacakları iyi sonucun kendilerini gelecekle ilgili daha iyimser hale getireceğini söyledi. Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda gösterdiği iyi futboldan memnun olduğunu belirtti. Ligde kalmak için iyi futbol ve mücadelelerini sezon sonuna kadar sürdürmeleri gerektiğinin bilincinde olduklarını vurgulayan Karaman, şöyle devam etti: "Beni en çok mutlu eden bazı oyuncuların güzel gelişim sağlaması. Mesela Yasin Öztekin iyi futbolcu ama kendini geliştirdiği zaman neler yapabileceğini gördük. Biz bir takımız kişi isimleri önemli değil, takım olmak önemli. Elazığspor maçında ilk 45 dakika için sevinçliyiz, çok iyi mücadele ortaya koyduk. Bu hafta Gençlerbirliği'ne konuk olacağız. Gençlerbirliği maçından alacağımız iyi sonuç bizi gelecekle ilgili daha iyimser hale getirecek. Onun için hafta içi antrenmanlarımız çok önemli. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: