Gençlerbirliği, Öğrencilerle Buluştu

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ve bazı futbolcular, özel bir eğitim kurumunda öğrencilerle buluştu.Gençlerbirliği teknik...

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ve bazı futbolcular, özel bir eğitim kurumunda öğrencilerle buluştu.

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ile futbolcular Mehmet Sedef, Jimmy Durmaz, Serkan Kurtuluş ve Randall Azofeifa, MEV Koleji Özel Ankara Okulları'nda öğrencilerle söyleşi yaptı.

İlköğretim bölümündeki toplantı salonundaki söyleşide öğrencilerin sorularını cevaplayan Çapa, "Yaşadığımız kentin takımına öncelik vermeliyiz. Hiçbir zaman ikinci takım olarak değerlendirmemeliyiz. Gençlerbirliği'nde olmaktan çok mutluyum. Bence şu anda Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Gerek finansal gerekse tesisleşme yönünden Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, arasındadır. Futbolu iyi bilen bir başkanla çalışmak baskı değil artı bir kazançtır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çapa, Belçika'da yetiştiğini belirterek, buradaki öğrencilerin yabancı dil dışında eğitim anlamında hiçbir eksiğinin olmadığına inandığını belirtti. Çapa, ayrıca okul öğrencilerini iç sahada oynanacak uygun bir karşılaşmaya davet edecekleri sözünü verdi.

Kırmızı-siyahlı futbolculardan Mehmet Sedef, "Televizyon ve spor programlarını izlemiyorum. Yakın çevremin uyarısı olursa programlara bakıyorum. En sağlıklı yorum yapan isimler olarak Rıdvan Dilmen ve Sergen Yalçın'ı söyleyebilirim" diye konuştu.

Randall Azofeifa ise "Tribünde taraftar desteği bizi memnun ediyor, coşturuyor. Ligde beklentimiz en üst seviyede, birinci olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Genç oyuncu Serkan Kurtuluş ise "Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden sonra Gençlerbirliği üst basamaklarda yer alacak misyona sahip, şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Buraya gelmekten mutluyum. Yerinde bir karar verdiğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Jimmy Durmaz ise "Sizlerin yaşında iken okuldan sıkılmazdım. Eğer futbolcu olmasaydım, ya teknik çalıştırıcı ya da menajer olurdum. Hayatımda unutamadığım anı ise Malmö formasıyla oynadığım Şampiyonlar Ligi maçını sayabilirim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: