Gençlerbirliği, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Orduspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.Beştepe İlhan...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Orduspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas çalışması yapan oyuncular antrenmana çift kale maçla devam etti. Oyuncuların çift kale maçtaki kıran kırana çekişmesi teknik kadroyu memnun etti.

Cuma günü saat 19.00'da başlayacak Orduspor karşılaşmanın bilet ücretlerinin ise kale arkası 10, maraton 15 ve kapalı tribün 20 TL olarak belirlendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz