Gençlerbirliği, seriye devam etmek istiyor

İlk yarının son müsabakasında perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek Gençlerbirliği, günü tek çalışma...

İlk yarının son müsabakasında perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek Gençlerbirliği, günü tek çalışma ile tamamladı.
Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir ivme yakalayan Başkent ekibi, ilk yarının son maçını da kazanıp ikinci yarı play off hesapları yapmak istiyor. Kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesopr karşılaşacak Gençlerbirliği günü tek çalışma ile tamamladı.
İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan çalışmaya işleri nedeniyle Belçika'da bulunan Teknik Direktör Fuat Çapa katılmadı. Antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ise yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma koşusu, top kontrol ve 5’e 2 oyunla başlayan çalışma kontrol pas ve şut organizasyonu ile sona erdi. Kırmızı siyahlı ekip yarın 14:30’da yapacağı son çalışmanın ardından tesislerinde kampa girecek. Perşembe günü oynanacak karşılaşmada Emre ve Özgür sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
Öte yandan antrenman sonrası açıklamada bulunan son haftaların başarılı ismi Yasin, başarılı bir dönem geçirdiklerini vurgulayarak, "3 haftadır kazanıyoruz. Çok iyi bir çıkış yakaladık. Hedefimiz daha üst sıralara. Bunun için ilk yarının son maçını kazanmak zorundayız" dedi.
Defansın değişmeyen ismi Aykut ise, takımda çok iyi bir hava oluştuğunu, bu çıkışın sünmesi ve takımın daha üst sıralarda yer alması için mutlaka perşembe günkü maçı kazanmak istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz