Gençlerbirliği, son dakikada güldü

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısının son karşılaşmasında Antalyaspor'u 90. dakikada Okan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sahada mücadeleci bir futbol oynandığını belirterek, "Antalyaspor, ligde bulunduğu konumu hak etmeyen iyi bir takım. Biz, ilk yarı sonunda 27 puan toplamayı hedefliyorduk. Son 5 maçta aldığımız 13 puanla bu hedefimizi yakaladık. Antalyaspor maçının ilk yarısı çok temposuz geçti. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle tempoyu yükseltmeye çalıştık. Daha önce gelmesi gereken gol son dakikada geldi. Çok iyi bir mücadele sergileyen futbolcularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, basın toplantısına başlarken son dakikada yedikleri golü 'kamera şakası gibi' sözleriyle değerlendirdi. Vural, çok iyi mücadele etmelerine rağmen son dakikada faul kokan bir golle sahadan mağlup ayrıldıklarını ifade ederek, "Rakibimiz, çok diri ve koşan bir takım. Bugün çok sert oynadılar ve biz bu sertliğe cevap veremedik. Maçın ilk yarısında pozisyon yaşanmazken, ikinci yarıda iki takımın da pozisyonları vardı. Maçın sonuna eklenen 4 dakikalık uzatma bize göre fazlaydı. 4 dakika uzatmayı gerektirecek bir şey olmadı. Tam maçın uzatmaları biterken, bir kanat ortasında bize göre faullü bir golle maçı kaybettik. Oyuncularım çok iyi mücadele etti ve hata yapmadılar. Ama faulle karışık bir golle sahadan yenik ayrıldık. Son dakikada yenildiğimiz 5 veya 6. maçımız oldu. Ligin ikinci yarısında daha dikkatli davranarak daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kırmızı-siyahlı oyuncular Erkan Özbey ve Okan Öztürk de Antalyaspor karşısında maçı kazanmayı çok istediklerini ve güzel bir mücadelenin ardından son dakika golüyle galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Antalyasporlu futbolcular Levent Kartop ve Ali Cansun ise Gençlerbirliği'ne karşı çok iyi mücadele ettiklerini ancak son dakikada faul olabilecek bir golle maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.