Gençlerbirliği, Stumpf'a emanet!

Gençlerbirliği, Alman teknik direktör Reinhard Stumpf ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyesi Kadir Aksoy'un da hazır bulunduğu imza töreninde Alman teknik adam Stumpf, kendisini sezon sonuna kadar Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Stumpf, sempatik Türkçesiyle dikkat çekti. Türkiye'de daha önce Galatasaray'da futbolcu olarak şampiyonluk yaşadığını ve yardımcı antrenör olarak görev yaptığını hatırlatan Stumpf, "Gençlerbirliği güçlü bir takım. Gençlerbirliği'ne karşı mücadele ederken bile mağlup edilmesi zor bir takımdı. Türkiye'deki en güzel tesislere sahip bir kulüp. Futbolcuları çok iyi tanıyorum. Kaliteli bir kadromuz var. Gençlerbirliği'nde çalışacağım için çok mutluyum. Türkiye'de toplam 4 yılım geçti. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye benim ikinci vatanım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yönetim kurulu üyesi Kadir Aksoy ise, teknik direktör arayışlarına Stumpf ile nokta koyduklarını belirterek, sezon sonuna kadar başarılı bir takım olmak istediklerini söyledi.

Alman teknik direktör Stumpf, imza törenin ardından yeni takımının antremanını izledi ve futbolcularla tanıştı. Kırmızı-siyahlı futbolcular Mehmet Çakır ve Mehmet Nas, Stumpf'un göreve gelmesiyle yeni bir hava yakalayarak başarılı olacaklarına inandıklarını kaydettiler.