Gençlerbirliği'nde Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Başladı

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına çift antrenmanla başladı.

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına çift antrenmanla başladı.

Başkent ekibinde, A2 takımının Sivasspor ile oynadığı maçta forma giyen oyuncular kaleci Özkan, Artun, Tayfur, Yusuf, Onur, Mustafa ve Mehmet Kara ile tedavi gören Cem Can, Ekigho, Serkan ve Petroviç yanı sıra izinli olan Hurşut çalışmada yer almadı.

Günün ilk çalışmasını sabah salonda gerçekleştiren kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra sahada zamana dayalı tempolu koşu yaptı. Akşam 1.5 saat süren antrenmanda ise futbolcular ısınma koşusunun ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Çalışma "dar alanda kontrol pas" ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın saat 13.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Muhabir: Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz