Gençlerbirliği'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları Sürüyor

Gençlerbirliği, ligin 7. haftasında deplasmanda yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.Başkent temsilcisi,...

Gençlerbirliği, ligin 7. haftasında deplasmanda yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Başkent temsilcisi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa, yardımcıları Luc Nills ve Kwame Duwe ile kaleci antrenörü Levent Zorluer yönetiminde yaptığı tek idmanla, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam etti.

Isınma koşusu ve koordinasyonun ardından iki gruba ayrılan kırmızı-siyahlı oyuncular kısa pas çalışması yaptı. Üç takıma ayrılan oyuncular, dar alanda pas kontrol oyununda beyaz takım üstünlük kurdu. Antrenmanın son bölümünde ise oynanan çift kale maçla gün tamamladı. Lekiç ve Hurşut antrenmanın bir bölümünü takımdan ayrı çalışarak tamamladı.

Reklam
Reklam

Kırmızı-siyahlılar, yarın saat 17.00'da yapacağı antrenmanla 6 Ekim Cumartesi günü deplasmanda saat 16.00'da başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz