Gençlerbirliği'nde Kayserispor Mesaisi Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Deplasmanda...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mücadelenin hazırlıklarını tek çalışma ile sürdüren kırmızı-siyahlılar, ısınma koşusunun ardından, topla ısınma hareketleriyle devam etti. Dar alanda pas kontrol ile sürdüren futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı. Oldukça hırslı görünen Gençlerbirliği'nde, bel ağrısı bulunan kaleci Özkan'ın tedavisine başlanırken, hafta sonundaki maçta cezalı olan Tosic forma giyemeyecek. Gençlerbirliği, son çalışmasını yarın sabah yapacak ve öğleden sonra kara yoluyla Kayseri'ye gidecek.

Reklam
Reklam

Kırmızı-siyahlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla 24 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek. Geçen hafta galip gelen iki takımı karşı karşıya getirecek mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Yardımcılıklarını ise Bülent Gökçü ile Hakan Yemişken yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: