Gençlerden Ata’ya Bağlılık Tırmanışı

Türkiye’nin çeşitli illerinden Bursa’da toplanan 178 dağcı, Uludağ Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu (UDK)...

Türkiye’nin çeşitli illerinden Bursa’da toplanan 178 dağcı, Uludağ Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Topluluğu (UDK) tarafından organize edilen 'Ata’ya Bağlılık Uludağ Zirve Tırmanışı'nı gerçekleştirdi.

Türkiye ve Bursa’nın en çok ilgi gören dağcılık faaliyeti haline gelen 'Ata’ya Bağlılık Tırmanışı'nın 8’incisi, 178 dağcının katılımı ile Uludağ’da gerçekleştirildi. Birçok üniversite, dağcılık kulübü ve ferdi dağcının büyük ilgi gösterdiği tırmanış, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Spor Salonu’nda dağcıların buluşmasıyla başladı.

Reklam
Reklam

Cumartesi sabahı Uludağ İkinci Oteller Bölgesi’nden hareket eden dağcılar bir buçuk saatlik yürüyüşün ardından Volfram Madeni bölgesinde kamp kurdu. Pazar sabahı çıkılan zirveden kamp alanına saat 13.00’te dönülerek 14.30’da kamplar toplandı. Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’ne dönen sporculara burada belgeleri teslim edildi. Misafir sporcular, daha sonra şehirlerine uğurlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: