Gençler'den Doğa Gezisi

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri yorgunluklarını atmak ve Malatya’nın tarihi dokusunu gençlere tanıtmak amacı...

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri yorgunluklarını atmak ve Malatya’nın tarihi dokusunu gençlere tanıtmak amacı ile baharın gelmesiyle birlikte kültür gezileri düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda Gençlik Meclisi üyeleri Levent Vadisi ve Darende ilçesine gezi düzenledi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız, Malatya da farklı yer şekillerine sahip Levent Vadisi ve tarih kokan bir yer olan Darende ilçesine düzenledikleri gezi ile amaçlarının tarihi ve kültürel mekanları gezerek gençlere doğa sevgisi aşılamak olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Levent Vadisi'nde kahvaltı yapan ve Darende de çeşitli mekanları gezen, parklarda kendi aralarında oynadıkları oyunlarla doyasıya eğlenen gençler, farklı bir gün geçirdiklerini ifade ederek, yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: