“Gençlere kapımız her zaman açık”

Başkan Karaosmanoğlu, BBP İzmit İlçe Gençlik Kolları’nın yönetiminde yer alan gençleri misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, BBP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Mutlu ile yönetimindeki gençleri kabul etti. Kendisinin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyleyen gençlere kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlerimize büyük önem veriyoruz. Sizin görüş ve önerileriniz bizim için çok değerlidir’’ dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Mutlu ile yönetimindeki gençler, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerini kabul etmelerinden dolayı teşekkür eden Mutlu, ‘’Sizin gibi sağduyulu büyüklerimizi ziyaret ederek, sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz. Kocaeli’nin artan nüfusu ve ihtiyaçlarına yaptığınız hizmetlerle karşılık verdiğinizi görüyoruz’’ ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Engelli masası başkanı Enes Şen’in de katıldığı ziyarette BBP’li gençleri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Asıl engeller kafalarda olmamalı. Enes gibi gençlerimiz, tüm engellilerimize örnek olmalıdır. Biz de engellilerimize engelsiz bir yaşam sunmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda gençlerimizin görüş, öneri ve fikirleri bize yol gösteriyor’’ açıklamasını yaptı.

Elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kez daha rahmetle anan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlerimizin mutlaka siyasete ilgi göstermesini istiyoruz. Gençlerimiz ülkesine ve şehrine sahip çıkmalıdır. Büyükşehir olarak, gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi, geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Benim için en kıymetli zaman gençlerle geçirdiğim zamandır. Kapımız gençlerimize her zaman açıktır’’ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: