"Gençlerin İyilik Ağacı Projesi"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde başlattığı "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında Adana'da Gençlik Merkezi öncülüğünde gençlerin proje konusunda bilinçlendirildiği

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde başlattığı "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında Adana'da Gençlik Merkezi öncülüğünde gençlerin proje konusunda bilinçlendirildiği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz, proje kapsamında, toplumsal sorumluluk bilincinin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Gençlerin topluma yararlı bireyler olması, paylaşma duygusunun artırılması, iletişim, öz güven, topluma karşı sorumluluk bilincinin pekiştirilmesi için çalışmalar yapıldığı belirten Açıkgöz, faaliyetlerde yapılan yardım, destek ve iyiliklerin fotoğraflanarak Adana Gençlik Merkezi'ne ulaştırılması istendi.

Reklam
Reklam

Açıkgöz, faaliyetler kapsamında başarılı çalışmaların "İyilikler Yarışıyor" yarışmasına katılacağı bildirildi.

Muhabir: Volkan Kaşik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: