Gençlerin kavgası kanlı bitti

ANTALYA (İHA) - Antalya'da dayak yediği için arkadaşıyla alay edince bıçaklanarak hayatını kaybeden Rıdvan Uçar, ailesi tarafından morgdan alınarak defnedilmek üzere memleketi Burdur'un Bacak İlçesi'ne götürüldü.

Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Ünsal Mahallesi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, sokakta karşılaştıkları arkadaşları E.D.'ye (Emrah Davraz-17) "Sen kavgacı olmuşsun. Dayak da yemişsin" diyen Rıdvan (15) ve Ramazan Uçar (16) kardeşler, E.D. tarafından önce sözlü sonrada fiziki saldırıya uğradı. Çocuklarının kavga ettiğini öğrenen anne Gülperi Uçar, evinden 200 metre uzaklıktaki olay yerine gitti. Anne Uçar, olay yerine gelip kavgayı ayırmak istediği sırada E.D., bıçakla Ramazan Uçar'ı yaraladı. Ağabeyinin yaralandığını gören Rıdvan Uçar, kaçmaya çalışan E.D.'yi tutmak için peşinden kovaladı. E.D., kendisini yakalayan Rıdvan Uçar'ın elinden kurtulmak için bıçağı Uçar'ın göğsüne sapladı. İki oğlunu da kanlar içinde gören Gülperi Uçar, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Gülperi Uçar çocuklarını otomobille Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürürken, yolda ambulansa nakledilen yaralılardan Rıdvan Uçar yolda yaşamını yitirdi. Rıdvan Uçar'ın cesedi Antalya Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralanan Ramazan Uçar'da Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildikten sonra yoğun bakıma alındı. Rıdvan Uçar'ın cenazesi defnedilmek üzere Antalya Devlet Hastanesi morgundan baba Mehmet Ali Uçar, Gülperi Uçar ve yakınları tarafından alınarak memleketi Burdur'un Bacak İlçesi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Polis tarafından her yerde aranan E.D.'nin kaçabileceği yerlerin araştırıldığı belirtildi. Olaya tanık olan annenin de ifadesine başvurulacağı kaydedildi.