Gençlerin Kavgasında Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi karnından bıçakla yaralandı. Olayla ilgili...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi karnından bıçakla yaralandı. Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Olay, Mahmudiye Mahallesi Kültürpark'ta meydana geldi. Gezmeye çıkan iki ayrı grup, Fatih Camii önünde yan bakma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 15 yaşındaki O.C., karşı gruptan bir kişi tarafından bıçaklandı. Kanlar içerisinde kalan genç, olay yerine gelen 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karın boşluğundan yaralanan genç ilk müdahalenin ardından ameliyata alınırken, emniyet ekipleri, yaralı gencin ve görgü tanıklarının verdiği eşkal ve isimler üzerinde araştırma başlattı. Kavgaya karıştıkları belirtilen üç genç, emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: