"Gençlerle Baş Başa Söyleşisi"

 Yazar Selim Gündüzalp, Hz. Adem ile Hz. Havva'nın dünyaya iki kişi geldiğini, milyarlarca insanın cennete gitmesine vesile olduğunu söyledi.

Yazar Selim Gündüzalp, Hz. Adem ile Hz. Havva'nın dünyaya iki kişi geldiğini, milyarlarca insanın cennete gitmesine vesile olduğunu söyledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen "Gençlerle Baş Başa Söyleşisi"nde konuşan Gündüzalp, Allah'ın dünyaya insan ile şeytanı birlikte gönderdiğini anlattı. "Allah her şerle bir hayır yaratmıştır" diyen Gündüzalp, "Şeytanı yeryüzüne gönderen Allah, bizi burada da yalnız bırakmamıştır. Şeytanın türlü tuzaklarına karşı bize yardımcılar göndermiştir. En büyük yardımcımız da Allah'tır. Hz. Adem ve Hz. Havva, bu dünyaya iki kişi geldi ama milyarlarca insanın cennete de gitmesine vesile oldu. Kırkıncı hocanın meşhur benzetmesiyle at arabası ile iki kişi geldi ancak yıllardır cennete vagonlarda insan taşınıyor. İşte Allah, böyle hikmetlidir" şeklinde konuştu. Programın ardından katılımcılara aşure ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: