Gençlerle Tiyatro Anlatıldı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Bursa Kültür ve Sanat Derneği'nin...

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Bursa Kültür ve Sanat Derneği'nin (BKSD) ortaklaşa düzenlediği "Gençlerle Tiyatro Söyleşileri" sona erdi.

Son olarak Yenişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (EML), İlhan Oğuz Ticaret Meslek Lisesi, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi (TML) ile Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (ASML) öğrencileriyle yapılan söyleşilere, BKSD Genel Sanat Yönetmeni ve emekli devlet tiyatrosu sanatçısı Celal Bıyıklı ile BKSD Başkanı ve Yenişehir Belediyesi tiyatro kursu eğitmeni Arda Mat katıldı.

Reklam
Reklam

Celal Bıyıklı, gençlerle 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Ulusal ve Uluslararası Bildirisini paylaşırken, tiyatro tarihi, diksiyon, fonetik ve doğaçlama konularında da bilgiler verdi. Tiyatro eğitimlerinden yaklaşık dokuz yüz lise öğrencisi faydalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: