Gençlik Akademisi'nden Gençlere Kariyer Eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ANDEM işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Akademisi'nin üçüncü toplantısında iş hayatına atılmak isteyen...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ANDEM işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Akademisi'nin üçüncü toplantısında iş hayatına atılmak isteyen gençlere uzman kişiler tarafından eğitim verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (ANDEM) işbirliğiyle kurulan Gençlik Akademisi'nin üçüncü toplantısı, Cam Piramit Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. İş dünyasına yeni atılmış ya da atılmak üzere olan gençleri kapsayan eğitimlerde NLP ile kişisel farkındalık, işletmelerde insan kaynakları yönetimi, yaratıcı düşünce ve inovasyon ile takım oyunu konularında eğitim verildi.

Reklam
Reklam

ANDEM eğitmenlerinden Murat Koçyiğit gençlere hedeflerini genelden özele doğru yaymak durumunda olduklarını belirterek, "Kariyer hedefin, nereye kadar götürür, bunun planlamasını yapın. Hedefler noktasında ise bir hedef belirleyerek neye sahip olduğumuz ve ne istediğimiz arasındaki ayrımın farkına varırız. Hedefleri uzun vadeli ve kısa vadeli tutabilirsiniz. Hedefinizi belirleyiniz. Ne istediğinizi bilmediğiniz zaman çevrenizde kendi hedeflerine ulaşmak için sizi bir çalışmaya sokmaktan çok memnun olacak birçok insan olacaktır. Sizin bir hedefiniz olursa, hiç kimse sizden nemalanmak gibi bir niyetin içine giremez" dedi.

Gün boyu süren eğitimlerde gençlere konularında uzman kişiler tarafından eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından Gençlik Akademisi'nin katılımcılarına belgeleri verildi.

Gençlerin bu eğitimlerle kişisel gelişimlerine ve iş arama becerilerine katkı sağlanması, iş ve sosyal hayatta kendilerini daha iyi kabul ettirebilecekleri donanıma sahip olmalarının hedeflendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: