"Gençlik Alanında Çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Eğitimi"

EDİRNE (AA) - Edirne Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Alanında Çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Eğitimi" sona erdi.

Edirne Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Alanında Çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Eğitimi" sona erdi. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Edirne Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 14 ilde planladığı eğitimlerden sekizincisinin Edirne'de 27-28 Ağustos tarihlerinde düzenlendiğini söyledi. Eğitime, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan 53 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığını belirten Ocak, "Modern dünyada demokratik hayatın olmazsa olmazı olan sivil toplum örgütlerinini gelişmesi için gençlerin yönetime daha çok katılmaları ve hazırladıkları çeşitli projelerle daha aktif rol alabilmeleri gerekiyor. Bu noktada bakanlığımızın hinterlandı gençlik olduğu için bu alanda çalışan sivil toplum örgütleriyle düzenlemiş olduğumuz bu etkinliği hayırlısı ile noktaladık. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ocak, bu tür etkinliklere daha fazla katılım olması gerektiğini ifade etti. Eğitimi tamamlayanlara katılım belgeleri Ocak ve eğitmenler tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: