Gençlik Çalışanları Toplantısı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik Merkezleri idarecileri ve gençlik çalışanlarıyla...

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik Merkezleri idarecileri ve gençlik çalışanlarıyla yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, düzenlenen toplantıda gençlik merkezi çalışanlarından yeni projeler üretmesini isteyerek, ''2012 yılında düzenlemiş olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ederim. Aynı başarıyı 2013 yılı içerisinde de göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca gençlerimizin sosyal ve kültür aktivitelerini geliştirip topluma faydalı bir nesil yetiştirmek için yeni projeler üretilmesi gerekmektedir. Bunun için de en büyük görev sizlere düşmektedir'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilen toplantıda Gençlik çalışanları ve idareciler kentteki ve diğer illerdeki çalışmaları paylaşma fırsatı buldu. Yaşanan sorunlar, örnekler ve diğer illerin durumları aktarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz