Gençlik Getiren Formüller

Hazine değerindeki doğal çözümler

Uzun sürecek bir güzellik ve gençlik istiyorsanız bu 10 doğal hazineyi mutlaka keşfetmelisiniz!

Eşsiz özelliklere sahip, hücre yaşlanmasına karşı koruyan bazı bitkisel yağlar vardır ki, bunları sürekli kullanarak hep genç kalabilirsiniz.

Önemi, öncelikle hedefe doğru yoldan ulaştırmasıdır. Cildi gençleştirirler ve yeni görünümü korurlar. İçindeki bitkisel bileşenler, yüzünüzde ve vücudunuzda gerçek bir gençlik mucizesi yaratırlar, yaşlanmayı yavaşlatırlar.

Cildin doğal hazinesi olan bitkilerdeki damlalar gençliğinizin ömrünü arttırır.

Reklam
Reklam

Tüm bunların yanı sıra bazılarının içinde yer alan öyle bir hazine vardır ki aslında güzellik burada saklı diyebiliriz.

Cildin elastikiyetini (gergin durmasını) geliştirirler. "Cildin ve bedenin güzellik ve güç kaynağı" olarak adlandırdığım doğal maddeleri daha fazla kullanmaya karşı bir eğilim ve ilgi artışı gördüğüm için bu konuyu bu kez farklı ayrıntılarla anlatıyorum. Ülkemiz şifalı bitkilerin kalbidir.


Nerede bulunuyor, sizin hangi sorununuzu hangi özellikleriyle çözer?

Bunları bilerek hareket etmeniz lazım. Bunun gibi yüzlerce soru aldığomız için birçok farklı özellikteki "doğal hazineler" için ücretsiz danışmanlık vereceğimiz bir doğal cilt bakımı hattımız var. (0 216 414 97 16 no'dan merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.)

Gerçek güzellik formülü argan yağı damlalarında
Evde mutlaka bulunması gereken ve ilk sırada kullanacağınız doğal aracınız "Argan yağı" olmalı.

Yüzyıllardır Fas kadınlarının güzelliğinin bir parçası oldu. Cilt dokusuna derinlemesine nüfuz eden bu yağ, yüzdeki elastikiyeti artırır, gerçek güzelliği size verir.

Reklam
Reklam

Deriyi zararlı maddelerden, güneş ve olumsuz iklim faktörlerinden korumak için görünmez bir tabaka oluşturur. Barındırdığı antioksidanlar deride hücre hasarını önler.

Eğer şimdiye kadar bilgilenme şansı edinmediyseniz ve doğal hazineleri kullanmadıysanız, sağlıklı ve uzun ömürlü bir güzellik için bu 10 yağı mutlaka elinizin altında bulundurun:

Argan yağı, ceviz yağı, ısırgan tohumu yağı, çörek otu yağı, biberiye yağı, üzüm çekirdeği yağı, portakal yağı, kekik yağı, nar çekirdeği yağı, sarmısak yağı. Hepsi kıymetli, her biri ihtiyacınıza göre hizmet veriyor.

Aynaya baktığınızda yıpranmış cilt, beğenmediğiniz bir görüntü, sizi üzen bir vücut görüyorsanız bu doğal değerlerden faydalanın.

Bir kaç damla ile yüze sürün veya evde yaptığınız maskelerinize katın.

Bir kaçını birleştirerek kendi probleminize özel mucize formülünüzü bulun. Sarmısak yağı, fındık yağı, kuşburnu yağı, keten tohumu yağı, buğday yağı, susam yağı, badem yağı. Evinizde kendinize doğru bir güzellik köşesi oluşturmak istiyorsanız bunlar da bakım masanıza bulunmalı.

Reklam
Reklam

Cevizin yağı bakın nelere iyi geliyor?
Derinin kendi koruyucu düzeneğini harekete geçiren bitkisel yağlar, artan soğuklarla birlikte daha fazla sorun üretmeye başlayan ciltlere devadır.


Buğday yağı ve ceviz yağının doğal korumasından faydalanırsanız her zaman bakımlı ve güzel kalırsınız. 'Sıvı altın' olarak adlandırılan ceviz yağı, bünyesindeki Omega 3 kaynağı nedeniyle çok faydalıdır. Özellikle göz altlarına hafifçe uygularsanız kırışıklar ve morluklar yok olur.

Yüz lekelerine sürülüp masaj yapılırsa lekelerdan kurtulursunuz. Nasırlar üzerine konulan ceviz yağı zamanla onları giderir. Saçınızın uzamasını ve canlı görünmesini mi istiyorsunuz, sürün ve saç dibini ovalayın. Bone takarak bir gece bekletin. Cilde haftada iki kez sürmeniz yeterlidir.

İki veya üç damladan fazla kullanmayın. Kirpikleriniz uzatmak mı istiyorsunuz? Ceviz yağı,sarmısak yağı, fındık yağı, susam yağı, badem yağı ve zeytin yağını birer damla bir kaba damlatın ve yatmadan önce kipriklerinize pamuklu çubuk(kulak çubuğu) yardımıyla sürün. Sadece estetik faydası mı var, hayır. İçindeki "ellagik" asit bazı kanser hücrelerini engelliyor! Ayrıca unutkanlık, stres ve depresyona çare olarak üç damla suya damlatın ve için.

Reklam
Reklam

Güzellik sihiri O'nun çekirdeğinde!
Gençleştirme kaynağı olan kayısı çekirdeği yağını kırışıklık ve kuruluk sorunları için kullanın. Aradığınız güzellik sihiri, çekirdeğinin içinde! Bu çekirdeklerden elde edilen yağda deri hücrelerine çok yararlı maddeler vardır ve erken yaşlanmaya karşı cildi korur, derinin yenilenmesinde son derece önemli bir rol oynar.
Çatlamış, yağlı, lekelenmiş, hassas, kızarmaya meyilli, solgun, kırışmış ciltlere "doğru bilgi"yle yaklaşın. Önce doğaya inanarak sizin için sakladığı hazineyi bulun. Fakat kullanacağınız yağlar uzman ellerde üretilmiş olmalı.

Kendi güzelliğiniz kendi ellerinize mi teslim etmek istiyorsunuz ? Bunun için güzellik masanızda cilde deva yağlara mutlaka yer açın. Doğru kullandığınızda, 1 ay bile geçmeden aynalar size müjdeyi verecektir..

Her türlü sorunuzu veya merak ettiklerinizi ister telefonla arayarak, ister maille iletin. Kısa zamanda yanıtlanacaktır.
Doğadan asla kopmayın.. Besininiz ilacınız, doğa dostunuz olsun.

Reklam
Reklam

Herbalist Tarkan Güveloğlu
www.abtdogalurunler.com
0 216 414 97 16
info@abtdogalurunler.com