Gençlik Haftası

Malatya'da, Gençlik Haftası nedeniyle, "İletişim Çağında Biz İtina ile Elektrik Keseriz" isimli tiyatro sahnelenecek.

Malatya'da, Gençlik Haftası nedeniyle, "İletişim Çağında Biz İtina ile Elektrik Keseriz" isimli tiyatro sahnelenecek.

Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "15-21 Mayıs arası Gençlik Haftası dolayısıyla, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu (Tiyatro MSSM) olarak hazırlanan Ömer Konakçı'nın yazıp yönettiği 'İletişim Çağında Biz İtina ile Elektrik Keseriz' adlı tek perdelik tiyatro oyunumuza tüm halkımız davetlidir" denildi.

Reklam
Reklam

Oyunun, teknolojik aletlerin aile ve çevremiz üzerindeki etkisini anlatan trajikomik bir oyun olduğu belirtildi. Açıklamada ayrıca, "Öğretmenimizin de dediği gibi durumu tek bir kelime ile de özetleyebiliriz. 'Anlamak için dinlemek, dinlemek için söz; söz içinde ses şart' ifadeleri kullanıldı.

Tiyatro oyununun 16 Mayıs Çarşamba günü saat 19.30'da Atatürk Evi yanındaki Halk Eğitim Tiyatro Salonu'nda sahneleneceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: