"Gençlik Haftası" Etkinlikleri

Bolu'da, "Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında "Atatürk'ü Anma ve Halk Yürüyüşü" yapıldı.

Bolu'da, "Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında "Atatürk'ü Anma ve Halk Yürüyüşü" yapıldı.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl 21-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen "Gençlik Haftası" kapsamında belediye meydanında toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde İzzet Baysal caddesinden Anıt Parka kadar kortej yürüyüş yaptı. Anıt Parkta düzenlenen törende Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen burada yaptığı konuşmada, "Gençlik Haftası" Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe verdiği önemin göstergesi olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Çelen, "Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadele için yola çıktığı ilk günlerden itibaren gençlere o kadar güvendi ki kurduğu Türkiye Cumhuriyetini geçlere emanet etti. Gençlik, milletlerin geleceği ve en önemli güç kaynağıdır. Türkiye'de genç nüfusuyla, tarihi birikimi ve var olan potansiyeliyle dünyada ve bölgesinde her geçen gün daha da büyüyen ülkedir" dedi.

Gençlik Haftası etkinlikleri, atletizm, judo, eskrim, satranç ve basketbol turnuvaları ile devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: