Gençlik Haftası Kutlamaları

Muğla'da gençlik haftası, düzenlenen bazı etkinliklerle kutlandı.

Muğla'da gençlik haftası, düzenlenen bazı etkinliklerle kutlandı.

Hafta kapsamında düzenlenen "Gençlik Yürüyüşü"ne İspanya, Romanya, Portekiz, Sırbistan, Yunanistan, Azerbaycan, Ukrayna, Fransa'nın da aralarında bulunduğu 20 ülkeden gelen öğrenciler ile kentteki lise öğrencileri katıldı. Öğrencilerin Türk bayrağı taşıdığı, Gençlik Marşı'nı söylediği yürüyüşte, yabancı öğrenciler de kendi ülkelerinin bayraklarını taşıdı.

Öğrenciler, yürüyüşün ardından aerobik, kağıt uçak, halat çekme gibi yarışmalara katıldı.

Reklam
Reklam

Etkinlikler kapsamında Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla çöp poşetleri, kağıt ve terzi atıklarından hazırladıkları kıyafetlerden oluşan defile de sunuldu.

Defileyi düzenleyen öğrenciler, naylon poşetlerden giysiler hazırlayarak, atıkların değerlendirilebileceğini göstermek istediklerini ifade etti.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: