Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Aydoğdu, Antrenörlerle Toplantı Yaptı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kasım Aydoğdu, il müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerle toplantı yaptı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kasım Aydoğdu, il müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerle toplantı yaptı. Aydoğdu, il müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıda, amaçlarının olimpiyatlardaki çeşitli branşlarda başarı elde edecek sporcuların yetiştirilmesinin sağlanması olduğunu söyledi. Başarılı sporcuların çıkması için antrenörlere büyük görevler düştüğünü belirten Aydoğdu, şunları kaydetti: "Yeni yetenekleri bulmak için taşraya ineceğiz. Bunun için çalışmalara start verdik. Bulduğumuz yetenekli sporcuları elit düzeye getirmek, uzun zaman gerektiren bir süreç. Bu süreç içinde antrenörlerimize büyük görevler düşüyor. İl müdürlüğü olarak antrenörlerimiz, sporcularımız için bu süreçte üzerimize düşen görev ve sorumluluklar neyse, daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: