Gençlik Hizmetleri Ve Spor İzmir İl Müdürü Kaplan:

İZMİR (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Metin Kaplan, il genelindeki gençlik merkezi sayısını 7'ye çıkardıklarını söyledi.

İZMİR - Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Metin Kaplan, il genelindeki gençlik merkezi sayısını 7'ye çıkardıklarını söyledi. Kaplan, yaptığı açıklamada, geçen yıl 1 tane olan ve 4228 üyesi olan gençlik merkezi sayısını bu sene 7'ye çıkardıklarını, İzmir merkezindeki Atatürk Gençlik Merkezi'nin yanı sıra Halkapınar, Örnekköy, Tire, Ödemiş ve Bayındır'daki merkezlerin de gençlere hizmet verdiğini söyledi. Son olarak Buca'daki gençlik merkezinin faaliyete başladığını kaydeden Kaplan, iç yazışmalarda karışıklığa neden olmaması için bu merkezleri açıldıkları yerlere göre belirlediklerini söyledi. Kaplan, İzmir'de görev yaptığı 18 ay boyunca lisanslı sporcu sayısının yüzde 26, faal sporcu ve spor kulübü sayılarının yüzde 14 arttığını belirterek, 2012'de bütün yaş gruplarında milli takımlara 108 sporcunun davet edildiği İzmir'den bu sayının 2013'te 647'ye çıktığını kaydetti. İzmir'de çalıştığı sürece kendisine verilen görevi elinden gelen en iyi şekilde yapmaya çalıştığını kaydeden Kaplan, "Görevimi halka hizmetin Hak'ka hizmet olduğuna inanarak sürdürdüm. İzmir'deki görevimi Yalova'da da Türkiye'nin her yerinde de yaparım. Görev süremce bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz