Gençlik kongresine çağrı

CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı Çalışkan, Mersin İl Gençlik Kongremize tüm gençliğimizi bekliyoruz diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Gençlik Kollarının 17 Haziran Pazar günü yapılacak olan 13. Gençlik Kolları Olağan Kongresi öncesinde kongreye tüm gençleri davet eden Mersin Gençlik Kolları Başkanı Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan, Mersin İl Gençlik Kongremize tüm gençliğimizi bekliyoruz diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Gençlik Kolları MYK üyesi Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan'ın gençlik kolları kongre süreci ile ilgili partimizin emektar ve vefakar gençlik örgütleri diye seslenerek yaptığı basın açıklamasında, “CHP Gençlik Kolları MYK’sı olarak Gençlik Kollarımızı 13. Olağan Kurultay’ına davet ediyoruz.” diye çağrıda bulundu.

Reklam
Reklam

MYK Akdeniz Bölge Sorumlusu ve Genç. Kolları Genel Başkan Yardımcısı Toprak Çalışkan, “Gençlik Kolları olarak yaşayacağımız kongre ve kurultaylar süreci yalnızca bir secim değildir. Ortaya konarak çevresine toplandığımız sandıklar ve içinden çıkacak pusulalar galibi ya da mağlubu belirleyecek kağıt parçaları hiç değildir. 5 Mayıs - 17 Haziran arası bir devrin kapanışı, bir derin uyanış ve CHP gençliğinin miladı olacaktır. Bu süreçten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 8 yıldır kurulan dostluklar da yaşanan kırgınlıklar da atama sisteminin getirdiği sahici olmayan durumlarda son bulacaktır. 17 Haziran tarihi bu sistemin getirdiği sıkıntı ve dertleri aşarak içimize düşen sevgisizlikten kurtulacağımız tarihtir.” diye konuştu.

CHP’li genç Başkan Çalışkan, “17 Haziran tarihiyle birlikte önümüzdeki yıllarda demokrasi Meydanı'nda buluşacak olağan kongre süreçlerimiz eksiksiz bir şekilde devam edecek parti içi demokrasi gençlik kollarından itibaren genç kardeşlerimizin belleklerine ve iliklerine işleyecektir. Bundan böyle gençlik örgütlerimiz verilecek oylar ile meşrulaşacak. Gücünü atama sisteminden değil oyunu aldığı yada talip olduğu yoldaşından alacak. Bizler partimizi en saf en temiz duygularıyla karşılıksız seven gençler olarak çocuklarımıza anlatacağımız hikayeleri bu sandıklara kazıyarak başlayacağız. Unutmayın ve önemseyin ki; bu jenerasyon geleceği bugünden tayin edecek. Cumhuriyetin temel değerleriyle birlikte evrensel insan haklarından yana; eşitlik, özgürlük ve emek temelinde yeni bir gençlik manifestosu yazacağız. 13. Gençlik Kolları olağan kongre sürecimiz tüm gençlik örgütlerimize hayırlı olsun, yolumuz açık olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: