"Gençlik Koşusu Ve Halk Yürüyüşü" Yapıldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve Gençlik Haftası nedeniyle "Gençlik Koşusu ve Halk Yürüyüşü" yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ve Gençlik Haftası nedeniyle "Gençlik Koşusu ve Halk Yürüyüşü" yapıldı.

Forum Kayseri'de 4x100 metre bayrak yarışıyla başlayan halk yürüyüşüne, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarıyla bunların temsilcileri katıldı. Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren yürüyüş, Kayseri Gençlik ve İl Spor Müdürü Mehmet Metin Özen'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende konuşan Kayseri Gençlik ve İl Spor Müdürü Mehmet Metin Özen, 19 Mayıs'ın Türk tarihide önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Atatürk'ün önderliğinde yaşlı, genç, çoluk, çocuk demeden bu vatan kurtarılmıştır. Atatürk gençlere armağan olsun diye 19 Mayıs'ta Samsun'a çıktıktan sonra Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı ilan etmiştir. Bizde 1983 yılından bu yana kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle yürüyüş düzenledik. Şimdiden herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından koşuda dereceye girip birinci olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi, ikinci Müncüba Cıngıllıoğlu ve üçüncü Yüksel Güngören Atletizm Takımı'na madalyaları verildi.

Program, Karizma Şov'un düzenlediği basket gösterisiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: