Gençlik Koşusu'nun Birincisi Elif, Dedesinin Gururu Oldu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik Koşusunda birinci olan Elif Çetin, dedesi Latif Çetin'i sevindirdi.

Gençlik Koşusunda torunu Elif Çetin'i izlemeye gelen Latif Çetin, "Torunumla gurur duyuyorum" dedi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gençlik koşusu düzenlendi. Gençlik Koşusuna 2001 doğumlu kızlar kategorisinde yaşıtlarına üstün gelerek birinci sırayı alan Elif Çetin'in dedesi büyük sevinç yaşadı. Torununun koşusu sırasında onu takip eden Dede Latif Çetin, koşu sonrasında, "Torunumla gurur duyuyorum. Biz büyükler olarak çocuklarımızın spor yapmaları için destek vermemiz gerekiyor ki onlar da spor yaparak daha iyi yerlere gelsinler. Torunum beni çok sevindirdi. Diğer torunlarım da spora yatkınlar onları da yakından takip edeceğim" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz