Gençlik Liderleri Hizmet Içi Eğitimi Başladı

 Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezlerinde görevli liderlerin hizmet içi eğitim toplantısı, Kemer'de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezlerinde görevli liderlerin hizmet içi eğitim toplantısı, Kemer'de başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ilçedeki Limak Limra Otel'de düzenlenen eğitime, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, genel müdür yardımcıları Fatih Can ve Hüseyin Demir, Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Gürkan Tekin ile 81 ilde hizmet veren 172 gençlik merkezinde görevli 550 gençlik lideri katılıyor. Gençlik liderlerinin yetiştirilmesine ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan eğitimde, sosyal medya ve iletişim, gönüllülük, gençlik merkezlerinin misyonu ve vizyonu, gençlik merkezlerinde çalışanların rolleri, e-sunum konularında eğitim verilecek. Hizmet içi eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez'in katılımıyla yarın sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: