Gençlik Meclisi Yeni Projesini Başkan Doğan’a Anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Enis Göçer ve Toplumsal Sorumluluk Derneği Başkanı Aykut Çağlayan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Enis Göçer ve Toplumsal Sorumluluk Derneği Başkanı Aykut Çağlayan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanı ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Doğan’a bilgi veren gençler Türkiye de yeni gelişen bir olgu olan “sosyal girişimcilik” kavramı ile ilgili olarak İzmit’te yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Doğan’ı bilgilendirdiler.

Başkan Doğan ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Özellikle sosyal alanda çalışmalar yapan genç arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Girişimcilik önemli bir meseledir. Hem istihdam alanları oluşturulmasında hem de ülkemizin kalkınması adına önem verdiğimiz bir konudur. Sosyal girişimcilik konusu ise daha çok önem vermemiz ve gençlerimizi bu alana teşvik etmemiz gereken bir konudur. Gençlerimize bu konuda gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Meclisi Başkanı Enis Göçer, “Kocaeli’de sosyal girişimcilik bilincini vatandaşlara aktaracak, bu alanda çalışmalar yaparak projeleri uygulamaya geçirecek bir sivil toplum kurma aşamasındayız. İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’ dan da bu konuda destek istedik. Başkanımız her zaman olduğu gibi biz gençlerden desteğini esirgemedi. Kendisine gençliğe ve girişimciliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: