Gençlik Merkezi Deniz Kamp Gezileri Başladı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Gençlik Merkezi üyeleri, ‘Deniz Kampı...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Gençlik Merkezi üyeleri, ‘Deniz Kampı Projesi’ kapsamında, altı gün sürecek İzmir-Çeşme, Aydın-Kuşadası ve Samsun-19 Mayıs Deniz Kampı’na gitti.

Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz, altı gün sürecek olan İzmir, Aydın ve Samsun’a13-16, yaş arasında uygun görülen 132 erkek ve kız üye gençlerin gittiğini söyledi. Gençler yola çıkmadan önce, Menderes Spor Salon’unda ‘Gençlik Şüheda'nın İzinde’ belgeselini izledi. Açıkgöz, projeyle gençlerin, sosyalleşmesine, liderlik yönlerinin gelişmesine ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olmasına destek olmak istediklerini söyledi. Gençlerin, keyifli aktiviteler ile renklendirilmiş kamp ortamında birbirleri ile iletişim kurmayı, doğa ile uyumlu yaşamayı, zorluklar ile mücadele etmeyi öğrendiğini aktaran Açıkgöz, kendilerini geliştirme fırsatı yakaladıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: