Gençlik Merkezi'nden Anlamlı Ziyaret

75. Yıl Gençlik Merkezi çalışanları, Şehitler ve Gaziler Haftası'nda; Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul...

75. Yıl Gençlik Merkezi çalışanları, Şehitler ve Gaziler Haftası'nda; Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesini ziyaret etti.

Gençlik Merkezi çalışanları ziyaretlerini AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ile birlikte gerçekleştirdi. Programına katılan Gençlik Merkezi çalışanları ve 75. Yıl Gençlik Merkezi Müdürü Ulaş Uçar, ziyarette çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarette gazi ve şehit ailelerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Yurttaş da, bunlara çözüm için elinden geleni yapacağını söyledi. Yurttaş ayrıca, gazileri ve şehit ailelerini Şehzadeler Gençlik Merkezi'nde kahvaltıya davet etti.

Reklam
Reklam

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekilerek sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: