Gençlik Merkezleri Arası Türk Halk Oyunları Yarışması Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençlik merkezleri arası Türk Halk...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençlik merkezleri arası Türk Halk Oyunları Yarışması, 10 ilden 37 ekibin katılımıyla yapıldı.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapılan etkinliğe Adıyaman, Kilis, Mardin, Bitlis, Siirt, Van Hakkari, Bingöl, Mardin ve Malatya ilinden toplam 37 gençlik merkezi katıldı. Artistik ve düzenlemeli gruplar halinde yapılan halk oyunları yarışması, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Sahneye gelen gençler, kendi bölgelerine ait halk oyunlarını en iyi şekilde sergilemeye çalıştı. Gruplar, salonda gösterdikleri performanslarla göz doldurdu. Rengarenk kıyafet ve takılarla dikkat çeken gruplar, dereceye girmek için bütün hünerlerini sergilediler.

Reklam
Reklam

Jüri üyelerinin değerlendirdiği performanslarıyla dereceye giren gruplara kupaları verildi. Gruplar, protokol üyelerinin elinden aldığı kupaların sevincini yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz