Gençlik Paltformun’dan Demirtaş’a Teşekkür

İrfaniye Gençlik Platformu Başkanı Ali Osman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin...

İrfaniye Gençlik Platformu Başkanı Ali Osman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Samimi sohbet havasında süren ziyarette konuşan İrfaniye Gençlik Platformu Başkanı Ali Osman Kaya, gençliğin birlik ve beraberliğine önem verdiklerini belirterek, Gençlik Platformu olarak üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirdiklerini ifade etti. Kaya, iş adamları ve bürokratlardan derneklerine destek beklediklerini kaydederek, ziyaretlerini kabulünden ve vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Demirtaş’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, şehrin gelişim ve birlik ve beraberlik açısından gençlik platformlarının önemli olduğunu kaydetti. Her zaman gençlerimizin yanında olarak onlara destek vermeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Demirtaş, sivil toplum örgütlerine gösterdikleri alakanın oy dışında il, ilçe ve dernek sorunlarına ortak çözüm üretmek adına destek olduklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda İrfaniye Gençlik Platformu Başkanı Ali Osman Kaya, Başkan Demirtaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: