Gençlik Parkı'nda 'ışık ve müzik' şovu başlıyor -Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'ndadüzenlediği "Suların Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı"adlı şov, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndaizleyici ile buluşuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda düzenlediği "Suların Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı" adlı şov, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda düzenlediği "Suların Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı" adlı şov, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda izleyici ile buluşuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Başkan Melih Gökçek,"Gençlik Parkı, Büyükşehir Belediyesi'nin baştan sona yenilenmesi ile şehrin merkezinde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Günün her saati artık ailelerin de rahatça dolaşabildiği, aktivitelere ve sanat gösterilerine katılabildiği Park, bu şovla birlikte bambaşka bir güzelliğe kavuşup, Başkentlileri büyüleyecek" dedi.

Reklam
Reklam

-Avrupa'nın en büyük fıskiye şovu-

Açıklamada, fıskiye sisteminde; 90x50 metre boyutunda bir iç havuza yerleştirilen 220 pompa, 388 led armatür, 2 bin 400 nozül, 50 bin watt gücünde ses sistemi, 2 lazer, 20x40 metrelik su perdesi ve 16.7 milyon renk led armatürleri bulunduğu belirtildi.

Gençlik Parkı'nda bulunan dev havuzda gerçekleşecek fıskiye şovun ilk gösterimi 23 Nisan saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Bu şov, yaz boyunca da izlenebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz