Gençlik Spor Kulübü Kuruldu

Sason'da çocuklara sporu sevdirmek ve geleceğin milli sporcularını yetiştirmek amacıyla Sason Gençlik Spor Kulübü kuruldu.

Sason'da çocuklara sporu sevdirmek ve geleceğin milli sporcularını yetiştirmek amacıyla Sason Gençlik Spor Kulübü kuruldu. Kulübün açılışında konuşan Sason Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmet Öter, ilçede amatör sporlara ilginin artmasını sağlayacaklarını belirterek, "Çocuklara ve gençlere sosyal faaliyet olarak spor yaptırmak ve onlara spor ahlakı, bilincini aşılamaya yönelik her türlü çalışmalarda bulunmayı planlıyoruz” dedi. Kulübün, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm, izcilik, badminton branşlarında faaliyet yürüteceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: