Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Bilecik’te Kapalı Spor Salonunun Temelini Atacak

Bilecik’te, Karasu vadisine yapılacak kapalı spor salonunun temeli Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından...

Bilecik’te, Karasu vadisine yapılacak kapalı spor salonunun temeli Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından atılacak.

Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, İstasyon Mahallesi’ndeki Karasu vadisine spor salonu yapacaklarını belirterek, “Belediyemiz tarafından tamamlanan Aquapark eğlence havuzunun açılışı ve kapalı spor salonunun temel atma töreni Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç tarafından açılacak. 2300 kişilik salon, 16 dönüm alan kamulaştırılarak yapılacak. Karasu vadisini canlandırıyoruz; yürüyüş yolları, oturma , piknik ve mesire alanlarını inşa ediyoruz. Vatandaşlarımız için Karasu vadisi için ayrı bir alternatif mekan olacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: