Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Erdemli'de

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam Trap-Skeet Atış Poligonu’nda incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç, burada inşaat yetkililerinden bilgi alarak, yaklaşık yarım saat poligon inşaatında incelemelerde bulundu. Kılıç, incelemeleri sonrasında ilçe merkezine inerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında seyyar satıcı Mehmet Doğan’ın çilek ve muz ikramını geri çevirmeyen Bakan Kılıç, çileklerin nereden geldiğini sordu. Seyyar satıcı Doğan ise “Silifke’den” cevabını verdi. Bakan Kılıç, “Silifke’nin yoğurdu vardı, bir de çileği mi var. Tadı güzelmiş. Her geldiğimde seni burada bulabilir miyim?” dedi. Seyyar satıcı Doğan ise espriyle, “Ölmezsek buradayız bakanım” diyerek bakana ziyaretinden dolayı esnaf adına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Genç bir esnafla karşılaşan Bakan Kılıç, “Bak gençler büyüklerinden 3 kat daha fazla çalışacak” diyerek tembihte bulundu.

Esnafa ve vatandaşlara bereketli kazanç dileyen bakan Kılıç, ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: