Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'da çeşitli açılışlara katıldıktan sonra Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun'da çeşitli açılışlara katıldıktan sonra Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

İl merkezinde bir alışveriş merkezinin açılışını yapan Kılıç, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi'ndeki Aşure günü etkinliğine katıldı.

Daha sonra Atakum ilçesinde bir spor salonu ve bir dekorasyon mağazasının açılışını gerçekleştiren Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde de bir akaryakıt istasyonunun açılış törenine iştirak etti.

Ardından Rukiye İşbilir ve Adem Şimşek çiftinin düğününe katılan Kılıç, gelinin nikah şahitliğini yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Kılıç, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Reklam
Reklam

Düğünün ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü'ndeki Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret eden Kılıç, öğrencilerle sohbet etti.

Yurdun yemekhanesinde annesiyle konuşan bir kız öğrencinin elinden telefonunu alarak veliyle sohbet eden Kılıç, telefonda konuştuğu veliye, "Necla abla, ben Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı. Derya'nın yemeğine bakıyorum şu an. Makarna yiyor kızın, ayran almış, bir de tatlı almış. Görüyorsun işte Recep Tayyip Erdoğan hükümeti böyle. Geldik çocuklarla alakadar oluyoruz. Ne yediklerine kadar bakıyoruz. Birazdan soracağım, makarnayı beğenmedilerse lokantacı yandı" dedi.

Bakan Kılıç'ın, öğrencinin annesiyle konuşması sırasında salonda gülüşmeler yaşandı. Öğrencilerle yemek yiyen Kılıç, ardından İlkadım Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Kılıç, ziyaretin ardından Samsun'dan ayrıldı.

Muhabir: Fatma Kalay - Mustafa Çavuş / Mehmet Kumcağız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: