Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç:

Manisa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Bu ülkede, bu milletin deresinde her zaman...

Manisa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Bu ülkede, bu milletin deresinde her zaman kendi ihtiyacına cevap verecek kadar suyu vardır. Ama bizden öncekiler suyu kendi değirmenlerine çevirdi. Ne zaman AK Parti, Başbakanımız iş başı yaptı, o andan itibaren derenin suyunu milletimizin değirmenine çevirdik” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Manisa esnafını gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf tarafından ikram edilen tatlılardan yiyip vatandaşlarla fotoğraf çektiren Kılıç, esnaf gezisinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Şehzade Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Müdürlüğün halk oyunları ekibinin yöresel dans gösterilerini izleyen Kılıç, burada bir konuşma yaptı. Milletimizin bereketli bir millet olduğunu anlatan

Reklam
Reklam

Kılıç, şöyle konuştu: "Bunların hepsi, 1 milyon 300 binden fazla nüfusu olan, büyükşehir olan Başbakanımızın gözünde Ege Bölgesi'nde çok önemli sanayi ve eğitim kenti olan Manisa ve Manisalılar için. Eğitimde olduğu gibi, sağlıkta olduğu gibi, duble yollarda olduğu gibi, hastane kapılarındaki kuyruklara son vermekte olduğu gibi, okullarda ders kitaplarını ücretsiz bir şekilde dağıttığımız gibi, bu spor tesislerini de Manisa'nın gençleri için bir an önce tamamlayıp onlar için hazır hale getireceğiz. Zaman zaman soruyorlar 'bu kaynağı nereden buluyorsunuz' diye. Her yerde söylüyoruz, milletimiz bereketli bir millet, toprağımız bereketli bir toprak. Bu ülkede, bu milletin deresinde her zaman kendi ihtiyacına cevap verecek kadar suyu vardır. Ama bizden öncekiler suyu kendi değirmenlerine çevirdi. Ne zaman AK Parti, Başbakanımız iş başı yaptı, o andan itibaren derenin suyunu milletimizin değirmenine çevirdik, milletimizin çarkları dönmeye başladı."

Sadece fiziki yatırıma önem vermediklerini kaydeden Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Sadece bina yapmıyoruz, bilinçli nesilin inşa edilmesi için gecelerimizi gündüze katıyoruz. Sadece matematik, geometri, tarih, İngilizce öğrenen nesiller değil, derslerini iyi öğrenen, bolca kitap okuyan çağın gereklerini yakalayan, geleceğe hazırlanan, ama aynı zamanda kahraman ecdadının, şehidinin de farkında olan nesillerin yetişmesi için gayret ediyoruz."

Reklam
Reklam

MANİSA MİLLİ TAKIMI HAK EDİYOR

A Milli Takım’ın Manisa’da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasına olan ilgiden dolayı Manisalılara teşekkür eden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün Manisa’da güzel bir buluşma gerçekleşiyor. Manisa kenti A Milli Takımla ilk buluşmasını gerçekleştiriyor. Büyükşehir statüsüne kavuşan Manisa için bu maç bir kutlama gibi olacak. Manisa’nın özlemiydi Milli Takım’ın buraya gelmesi. Manisa’nın özlemini gidermek adına güzel bir şey bu. Manisa milli takımı hak ediyor.”

Bakan Kılıç, programına AK Parti Manisa İl Başkanlığını ziyaret ederek devam etti, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: