Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

 Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 75. yıl kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yaz Spor Okulları'nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 75. yıl kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yaz Spor Okulları'nın açılış töreni gerçekleştirildi. Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, insana yapılan yatırımlarının en güzelinin gençliğe yapılan yatırımlar olduğunu belirtti. Gençlerin ülkenin geleceği, yarınları olduğunu ve bu düşünceyle spor teşkilatının gençlere her zaman çok önem verdiğini ifade eden Taşkın, "Hatay'da sporda çok büyük bir atılım başlatıldı. İlimizde 25 spor tesisi yapılacak. Hatay, Türkiye'de en fazla spor tesisi yapılacak illerin başında geliyor. Velilerden, çocuklarını spora teşvik etmelerini istiyoruz. Çünkü spor sadece sağlık değil, sağlıklı olmanın yanında planlı ve başarılı olmayı gerektirir. Başarılı olan hayatın her alanında daha iyi sonuçlar alır" diye konuştu. Törende sporcular çeşitli gösteriler sundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: