Gençlik Ve Spor Bakanlığı'ndan Yelken Yardımı

SİNOP (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yelken yardımında bulunulduğu bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yelken yardımında bulunulduğu bildirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, Sinoplu yelkencilerin dünyada Türkiye'yi temsil ettiğini söyledi. Türkiye'de yapılan 17. Akdeniz Oyunları'nda Sinop Karadeniz Yelken Kulübü Sporcuları Sergen Birincioğlu ve Tamer Emre Hasbay'ın, 470 sınıfında Türkiye'yi temsil ettiğini anımsatan Çelik, "Başarılı yelkencilerimiz yarışmaya o sınıfta yelken teknemiz olmadığı için Çeşme'de hazırlandılar. Bu eksikliğimizi bildirdiğimiz Gençlik ve Spor Bakanlığımız ilimize piyası fiyatı 130 bin lira olan 6 yelken göndermiştir. Ülkemizi temsil eden sporcularımız artık ilimizde yarışmalara hazırlanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: