Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül: Hedefimiz madalya ve vize

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve Güreş...

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve Güreş Federasyonu Asbaşkanı Kadir Haberdar Grekoromen Güreş A Milli Takım kampını ziyaret ettiler.
Türkiye'de yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası için hazırlıklarını Sarıyer'deki Mersinli Ahmet Kamp Tesisleri'nde sürdüren A Milli Grekoromen Güreş Takımı'nın kampında sporculara baklava ikramı yapıldı.
12 - 18 Eylül 2011 tarihlerinde, İstanbul’da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası'na katılacak milli sporculara federasyon başkanı ve yöneticilerinden moral ziyareti yapılması sporcuları da sevindirdi.
Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde üçüncü hazırlık kampında bulunan Grekoromen Güreş A Milli Takımı'nı ziyarette Genel Müdür Yunus Akgül ile yardımcısı Mehmet Kocatepe'nin yanında Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Kadir Haberdar ile beraber, Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar'da hazır bulundu.
Sporculara baklava ikram eden federasyon yetkilileri başarıya giden yolda sporcular ve teknik heyet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söylediler. Teknik heyetten çalışmalar hakkında bilgi alan federasyon yetkilileri milli takımdan büyük başarılar beklediklerini belirtirken, milli takım teknik direktörü Hakkı Başar’da ekip adına federasyon yetkililerin ziyaretlerinden dolayı fevkalade memnun olduklarını söyledi.
Başar, ayrıca bu önemli sınav öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da milli takım kampında görmek istediklerini ve bu ziyaretin özellikle sporcuların motivasyonunu artıracağını belirtti.

Reklam
Reklam

GENEL MÜDÜR AKGÜL: HEDEFİMİZ MADALYA VE VİZE
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ise yaptığı açıklamada sürekli kamplara geldiklerini, güreşçiler ve teknik ekiplerden olabilecek istek ve önerilerini değerlendirdiklerini ve dünya şampiyonasında maksimum altın ve vize hedeflediklerini söyledi.
Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Kadir Haberdar ise, bu tür ziyaretlerin milli takımların moral ve motivasyonunu ve dolayısı ile başarı performansını olumlu etkilediğini söyledi.
Haberdar, bu tür ziyaretlerin sık sık tekrarlanacağını, sporculara ve teknik heyete başarıya giden yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.
Grekoromen Güreş A Milli Takım adına açıklama yapan Nazmi Avluca ise yaptığı açıklamada, ''12 - 18 Eylül’de özellikle Sinan Erdem’e sporsever ve güreş severleri mutlaka bekliyoruz. Onları mahçup etmeyeceğiz, bizden dualarını esirgemesinler. İnşaallah Türkiye’de ilk defa yapılan dünya şampiyonasında kürsünün en üstünde yer almak için var gücümüz ile çalışacağız.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz