Gençlik Yürüyüşünde Vali Ve Milletvekili Bisiklete Bindi

Mersin'de 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen 'Gençlik Yürüyüşü'nde Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Milletvekili...

Mersin'de 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen 'Gençlik Yürüyüşü'nde Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun bisiklete bindi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Mersin’de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından ‘Gençlik Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.
Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünden başlayan ve binlerce Mersinlinin yer aldığı yürüyüşte Mersin milletvekilleri Nebi Bozkurt ve Ahmet Tevfik Uzun, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erol Ertan katıldı.

Reklam
Reklam

Adnan Menderes Bulvarı'nı takiben yapılan yürüyüşün bazı bölümlerinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesi bandosu çeşitli marşlar ile yürüyüşe eşlik etti. Yürüyüş sırasında dev Türk bayrağı açıldı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun yürüyüş sırasında bisiklete binmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Barış Meydanı'ndaki Gençlik Şöleni kutlamaları ise çeşitli gösteriler sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: