Genel Energy'den Akşehir'de Eğitime Destek

Hayırsever kurum ve kuruluşlardan eğitime destek gelmeye devam ediyor.

Hayırsever kurum ve kuruluşlardan eğitime destek gelmeye devam ediyor.

Akşehir Yaylabelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'na, Genel Energy şirketi tarafından okulda kullanılmak üzere dizüstü bilgisayar, tarayıcı ve faks özelliği olan yazıcı, projeksiyon, ses düzeni ve anasınıfı malzemesi hediye edildi.

Okul Aile Birliği başkanı Başkan Atilla Geçgel, "Genel Energy şirketi tarafından okulumuza bağışlanan malzemeler bugünün küçüğü yarının büyüğü olan çocuklarımızın eğitiminde büyük faydalar sağlayacaktır. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayırsever bu değerli dostlara yaptıkları bu hizmetten ötürü candan teşekkür ederim. Bu gibi hizmetlerin diğer hayırsever insanlara da örnek teşkil etmesi ve eğitime adına daha fazla yardımların ve katkıların artarak çoğalması eğitimde kalite ve istenilen standartlara yükselmesinde büyük önem taşıyacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Kalabalık bir öğrenci velisi tarafından karşılanan firma yetkilileri, okulu çok beğendiklerini ve Anadolu'nun bu güzel insanlarına hizmet etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Geçgel, program sonunda, firmanın proje sorumlusu Pervin Aktaş'a plaket verildi.

Muhtarlık ve okul aile birliğince verilen öğle yemeğinden sonra şirket yetkilileri köyden ayrıldı.

Muhabir: Bayram Uygun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: