Genel-İş Sendikası Başkanı Recep Kum:

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu'nu ziyaret eden Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Recep Kum,...

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu'nu ziyaret eden Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Recep Kum, siyasi ve sendikal iradenin fikir birliği içerisinde olmasının ülkenin hayrına olacağının altını çizdi.

Birbirimizi çekiştirmek veya yok etmeye çalışmanın ülkemize bir şey kazandırmayacağını söyleyen Kum, "Bunlar ülkemizi daha fazla geriye götürür. Sendika olarak tüm siyasi partilerle barışı sağlamak, ülkemiz ve milletimiz için birlikte yürümek ve hizmet yarışında olmak istiyoruz. İşçi Bayramı olan 1 Mayıs'ı tüm siyasilerle birlikte kutlamak istiyoruz. Bundan sonraki 1 Mayıslarda sizleri de aramızda görmek kol kola yürümek istiyoruz. Olmamız gereken platformlarda yanınızda olmak istiyoruz. Bunu geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz MHP ilçe teşkilatında da söyledik. Sendika olarak siyasilerle düşman değil dost olmak, ülkemiz, vatanımız ve insanımız için birlikte yürümek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ak Parti ilçe Baskanı Esref Kasapoğlu da sendikaların siyasi partilerin arka bahçeleri olmaması gerektiğini söyleyerek, "Bizler AK Parti olarak insana hizmet götüren tüm düşünceleri, işçi ve emekçilerimizi kucaklıyoruz. Hangi görüşte olursa olsun, hak arayışını saygı ve iyi niyet çerçevesinde ortaya koyan tüm sendikal eylemlerin de yanındayız" diyerek sendika temsilcilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: