Genel-iş Üyelerine İftar Yemeği

Genel-İş Sendikası Van Şubesi tarafından üyelerine bir iftar yemeği verildi.Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine...

Genel-İş Sendikası Van Şubesi tarafından üyelerine bir iftar yemeği verildi.

Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, Genel-İş Örgütlenme Daire Başkanı Remzi Çalışkan, Van Belediye Başkan Yardımcıları ve yüzlerce kişi katıldı. Genel-İş Örgütlenme Daire Başkanı Remzi Çalışkan’ın ardından bir konuşma yapan Van Belediye Başkan Vekili Abi, belediye çalışanları ile ilk kez böylesi bir iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirtti. Abi “Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte başladığımız bu zorlu görevi hep birlikte büyük bir emekle devam ettiriyoruz. Bu süre içerisinde sıkıntılarımız, eksikliklerimiz ve yetersizliklerimiz oldu ama bunlara rağmen başarmak için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle yaşadığımız iki depremin ardından, kentimizin çok büyük sorunları ortaya çıktı. Bu aynı zamanda belediyemizin de çalışmalarına yansıdı. Ancak o olağanüstü koşullara rağmen, arkadaşlarımız da depremzede olmalarına rağmen, ellerinden geleni ortaya koydular. Tüm emekçi arkadaşlarımıza bu vesile ile teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 2,5 aydır Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın hukuksuz bir şekilde tutuklu olduğunu aktaran Abi, “Sayın belediye başkanımız 3 yılı aşkın bir süredir, sizlere en iyi koşulları sunmak için elinden geleni yaptı. Özellikle belediyede çalışan emekçi arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal hakları için elinden geleni ortaya koydu. Bizlerde bundan sonra elimizden gelen tüm çabayı göstermeye hazırız” diye konuştu.

Abi, son olarak emeklerinden dolayı tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Abi’nin açıklamasının ardından okunan dualarla iftara geçildi. İftarın ardından ise Abi ve belediye başkan yardımcıları esnaf ziyareti gerçekleştirerek, halkla sohbet etti. Halkın sıkıntılarını dinleyen Abi, daha sonra Sanat Sokağı’nda yurttaşlarla çay içti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: